TEAM-BUILDING

Team-building-ul este un proces care dezvolta cooperarea si lucrul in echipa din cadrul unei echipe/departament/companii, in functie de dimensiunea organizatiei. Pentru a constitui o echipa eficace, membrii acesteia trebuie sa aiba un scop/obiectiv comun, sa se respecte reciproc si sa fie motivati sa-si foloseasca toate resursele a fiecarui membru in atingerea obiectivelor.

Fiecare membru al echipei este o parte integranta in succesul unei organizatii.

 

Exemple de activitati:

Aventura cunoasterii: obiceiuri, traditii, imagini deosebite, relationarea cu oamenii locului, descoperiri inedite, cooperare, comunicare si relaxare activa.

Activitati outdoor: paintball, calarie, catarare, rafting, montainbiking,parc aventura,ski etc;

Cautam un mediu nou, nefamiliar participantilor, in care ei uita de reflexele de la locul de munca care de multe ori ii impiedica sa comunice direct si eficient.

La fel pozitia in firma si ierarhia sunt lasate deoparte si vom avea de multe ori surpriza de a identifica lideri informali care preiau conducerea pentru a motiva echipa in atingerea obiectivului.

Orientare cu busola sau harta: probe de lucru, puncte de control, rezolvarea de enigme, indicii pretioase….toate pentru descoperirea comorii

Este nevoie de suportul colegilor, incredere, creativitate si strategie!

 

 

Oferta corporate Cap Tours va ofera urmatoarele avantaje:

- Consultanta pentru gasirea variantei optime in ceea ce priveste programul, ruta, pretul, gradul de confort, serviciile auxiliare, etc.

- Rezervari telefonic, prin mail sau la sediul agentiei; contact personalizat

- Livrarea documentelor la sediul companiei

- Sistem de bonusuri sau reduceri pentru clientii fideli:

Beneficiati de reduceri 10% la un volum de 5 evenimente pe an.

- Agentie dinamica si flexibila

- Comisioane atractive si politica de motivare stimulanta